Polityka Prywatności

POLITYKA PRYWATNOŚCI
FANCYWALL.PL

  1. Ochrona danych osobowych

  1. Administratorem Danych Osobowych (dalej „ADO”) Klientów jest Agnieszka Domańska prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Rekloart Agnieszka Domańska, ul. Słowików 20/5, 41-940 Piekary Śląskie, NIP: 6412120461, REGON: 240954386, adres elektroniczny:kontakt@fancywall.pl.

  2. ADO przetwarza dane osobowe zgodnie z przepisami "RODO" czyli Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego
    przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych). 

  3. Składając zamówienie w Sklepie internetowym Klient wyraża zgodę na przetwarzanie podanych w formularzu zamówienia danych osobowych przez ADO.

  4. Dane osobowe Klienta będą przetwarzane w celu realizacji złożonego zamówienia, w tym w szczególności wystawienia paragonu albo faktury i nadania przesyłki, a także mogą być przetwarzane w celu prowadzenia przez ADO marketingu bezpośredniego własnych produktów.

  5. Wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych jest dobrowolne, jednakże brak zgody uniemożliwia wykonanie umowy i zrealizowanie zamówienia.

  6. Klient może wyrazić zgodę na otrzymywanie od ADO informacji handlowej, w tym za pomocą środków komunikacji elektronicznej. Wyrażenie zgody nie jest warunkiem realizacji Zamówienia.

  7. ADO nie udostępnia danych osobowych innym podmiotom w celach marketingowych.

  8. Dane klientów przechowywane są przez okres 5 lat licząc od końca roku w którym nastąpił zakup.

  9. Klientowi przysługuje prawo do wglądu do treści podanych danych osobowych oraz ich poprawiania, a także żądania usunięcia danych.

  10. Klientowi przysługuje prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego – Urzędu Ochrony Danych Osobowych (UODO) jeżeli ma zastrzeżenia do przetwarzania jego danych osobowych przez Administratora.

  1. Newsletter

  1. Klienci mają możliwość subskrybowania naszego newslettera, poprzez podanie adresu e-mail i wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych w celach marketingowych i przesyłanie informacji handlowych. Poprzez newslettera informujemy Klientów o naszych najnowszych ofertach. Z subskrypcji newslettera można w każdym czasie zrezygnować klikając link zawarty w otrzymanym newsletterze lub przesyłając e-maila na adres: kontakt@fancywall.pl.

  1. POLITYKA COOKIES

  1. Serwis internetowy znajdujący się pod adresem www.fancywall.pl wykorzystuje pliki typu Cookies (tzw. „ciasteczka”).

  2. Pliki Cookies stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym Użytkownika i przeznaczone są do korzystania z Serwisu internetowego. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę strony internetowej, z której pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.

  3. Podmiotem zamieszczającym na urządzeniu końcowym Użytkownika Serwisu internetowego pliki Cookies oraz uzyskującym do nich dostęp jest Administrator serwisu www.fancywall.pl, którym jest Agnieszka Domańska prowadząca działalność gospodarczą pod firmą Rekloart Agnieszka Domańska, ul. Słowików 20/5, 41-940 Piekary Śląskie, NIP: 6412120461, REGON: 240954386, adres elektroniczny: kontakt@fancywall.pl.

  4. Pliki Cookies wykorzystywane są w następującym celu:

    1. rozpoznanie urządzenia używanego przez Użytkownika w celu odpowiedniego wyświetlenia zawartości strony,

    2. tworzenie statystyk, które pomagają zrozumieć, w jaki sposób Użytkownicy korzystają ze stron internetowych, co umożliwia ulepszenie ich struktury i zawartości,

  5. Przeglądarki internetowe zazwyczaj domyślnie dopuszczają przechowywanie plików Cookies w urządzeniu końcowym Użytkownika. Użytkownicy mogą dokonać zmiany ustawień w tym zakresie. Przeglądarka internetowa umożliwia usunięcie przechowywanych plików Cookies, a także automatyczne ich blokowanie. Szczegółowe informacje na ten temat zawiera pomoc lub dokumentacja przeglądarki internetowej.

  6. Administrator informuje, że wyłączenie plików Cookies może wpłynąć na ograniczenie działania niektórych funkcjonalności Serwisu internetowego.


Dołącz do newslettera Podaj adres e-mail aby się zapisać

Copyright © Wszelkie prawa zastrzezone fancywall.pl, ul. Słowików 20/5, 41-940 Piekary Śląskie, woj. śląskie, NIP: 6412120461